Japán regényt ajándékba? Igeeen ! 🙂

Garantált izgalom e kalandos úton. Az Egy Ninja Álma című regény elképesztő pillanatokat ad neked és szeretteidnek.

Görgess a részletekért! 🙂

ninjaface-modified

Az íróról:

Az író (Bouché Erik)

Ki ő?

Magyar-Belga származású, harcművészetekben jártas természetvédő és világjáró, akinek fő tevékenysége az emberek szórakoztatása

Célja:

Könyvével olyan kalandokban részesítse olvasóit, melyek manapság már elérhetetlenek, egyediek és életreszólóak. Ehhez a történelmi múltba viszi vissza az érdeklődőket és megannyi különleges világot nyit meg elöttük.

Lényegében:

Természet iránti szeretetével, csak az olvasóinak szerzett élményekben lelt öröme vetekedhet.

Néhány szó a könyvről 🙂

the

My personal experience in the harsh world of business started long time ago. And though I don’t look 50, I’ve been a businessman for 32 years.

Thanks to that kind of a prolonged experience I feel like I am able to help others. Basically, all the things that I’ve ever written about in any of my 12 books, is what’s been tested by me practically. The main idea behind my books is a compassionate business.
John Jackson

Fejezet részletek:

„Már nincs messze, már nincs messze!” – biztatta magát. A feszült csöndben attól félt, hogy rossz helyre lépve csak egy kicsit is megreccsen a padló, és akkor a hírhedten jó fülű vezető gésa szeme felpattan, és elsikoltja magát. Tett még néhány lépést oldalra, figyelve mindenre, majd előrébb helyezve egyik lábát, kitapogatta az instabil padlódarabokat. Megtalálva a szilárdakat, hangtalanul húzta magát közelebb és közelebb a célhoz.

– Psz, feltehetek egy kérdést? – pisszegett lentről felfele nézve, mire Miyako ijedten nézett le, es szemük találkozott.
– Csak azt szeretném…– kezdte a fiú.
– Naoki! – sikkantotta Miyako, és kinyújtva két kezét átölelte a fiú fejét, és csókot nyomott a homlokánál a maszkra.
– Css, csss! – csitította Naoki, majd elengedve a fát, bemászott az ablakon. Barátnője, Suzune ellökve magát a faltól, az ablakhoz futott, es csak ezt hajtogatta:
– Hihetetlen…! A jó szellemek! – Naoki ránézett, es halkan megkérdezte Miyakot:
– Ő meg kicsoda?

Hirtelen egy árnyékot látott meg elsuhanni az ablakoknál. Gyorsan felpattant, és kezét hátranyújtva megszorította kardja markolatát. Tovább figyelte a mozgó árnyékot, ami egy idő után megállt. Az illető valamire készült, ami zavarta Naokit. Görcsösebben szorította fegyverét, és várt. Az árnyék nagyon áttetsző és furcsa volt. Valahogy túl nagynak tűnt, és többfelé mozgott. Naoki továbbra is az oszlopok takarásában maradt, és várt. Az árnyék kettévált, és megint ketté. „Többen vannak” – húzta össze a szemöldökét a fiú.

– Mehetünk – mondta halkan a fiú hordozója, mire mindannyian felmásztak egy újabb tetőre, a másik négy ment elől. Beérve a következő utcába már nem tetőn folytatták útjukat. Falak árnyékában, rohanva közeledtek az utcasarokhoz, hogy a Hold fénye se tegye őket láthatóvá. A csapat első tagja kikukkantott a sarkon, intett, mire társai követték.

Lapozz bele rendesen! 🙂

Az email címedre küldött linken keresztül máris belelapozhatsz a könyvbe. 🙂

Olvasói vélemények:

testi-1
Having been an evil, soulless corporatist since my first days on the Wall Street, I finally found a book that helped me get a more humane approach to business dealings!
Michael Freeman
testi-2
Starting with my first managerial position in a big, multi-national corporation, I always try to stay a human first and a businesswoman second.
Camala Haddon

Nézd meg az interjút az íróval:

Az interjú végén van egy kód, mellyel 15 % kedvezményben részesülhetsz. 🙂

Videó lejátszása

The Book

46Ft

Mr Sterling's strategic business advice are written in a well structured, easy-to-follow fashion. You can see that even while examining just a few pages of his book. That is why we give away a free sample of the first pages to our prospective readers.

Leírás

Mr Sterling’s strategic business advice are written in a well structured, easy-to-follow fashion. You can see that even while examining just a few pages of his book. That is why we give away a free sample of the first pages to our prospective readers.

További információk

brand

My italian

manufacturer

China

color

Black, Green

waterproof

yes

Levelező felület:

Tetszett az első könyv? 🙂 Van kedvenc szereplőd? 🙂 Írd le a gondolataidat és élményeidet, mert nekem fontos a visszajelzés, hogy igazán jól érzted e magad. 🙂

 

  Arckép fotó (az arcképpel beküldött, röviden összefoglalt véleményeket kirakjuk a honlapra):

  A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése ajánlott.

   Arckép fotó (az arcképpel beküldött, röviden összefoglalt véleményeket kirakjuk a honlapra):

   A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése ajánlott.

   Egy Ninja Álma