Az alábbi regisztrációs felületen beküldheted jelentkezésedet az affiliate programba. 

Az affiliate program leírását az alábbi gombra kattintva láthatod.

Az affiliate program lényege, hogy a termék hirdetésével részesedést kaphatsz minden egyes eladás után. Úgy tudsz hirdetni, hogy kapsz egy kedvezményes kupont amit ki tudsz osztani az érdeklődőknek, így rajtad keresztül fognak elsősorban vásárolni az emberek. Nincs más teendőd, csak ki kell töltened a jelentkezési űrlapot és amennyiben pozitív elbírálásban részesültél, kapsz egy linket (ez a kupon) amit megoszthatsz a blogodban, közösségi médiában (facebook, insta, tiktok, youtube stb), reklámokban, barátoknak, stb.

Amikor egy vásárló a linkedre kattint, eljut az eladni kívánt termékhez. Amennyiben az érdeklődő vásárol, automatikusan kapsz egy üzenetet, hogy megkapod a téged illető összeget. Ezen kívül rendelkezni fogsz egy magán fiókkal, ahol nyomon követheted a linkeden keresztül történő eladások számát. Így azt is láthatod, hogy mennyit kerestél minden egyes nap. Az összeget tárolhatod a fiókodban, de ki is veheted. Ha ki szeretnéd venni, akkor egy gombra kattintva megigényelheted és 24 órán belül át is kerül a bankszámládra.

Egyéb kérdés esetén kérlek erre az e-mail címre írj: ninjakonyvrendeles@gmail.com

(A csalások elkerülése érdekében, a regisztráltak saját magukra nem használhatják a kiosztott kupont. A célom az, hogy hosszútávú, mindkettőnknek jövedelmező, kereskedői kapcsolatot tudjunk kialakítani.)

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése szükséges.

    A jelentkezési lap beküldésével elfogadom az ÁSZF-t, az Adatkezelési tájékoztatót és az Affiliate szerződési feltételeket.

    Egy Ninja Álma — Minden jog fenntartva © 2022.